Våra tjänster

Vi fixar allt


Flyttfirma i Lommas tjänstlastbil

Paketering

Att packa är lite utav en konst, vilket många inte vet om. Målet är att allting ska placeras i lika stora, bärvänliga flyttlådor med ungefär samma vikt. Dessutom ska alla flyttlådor helst markeras så att de på smidigast möjliga vis kan placeras i rätt rum när de kommer fram till sin slutdestination. Om du låter vår flyttfirma packa åt dig så slipper du inte bara hela det jobbet själv - du ser också till att det blir gjort efter konstens alla regler.

Ömtåliga och känsliga föremål emballerar och hanterar vi med stor varsamhet så att de ska komma helskinnade fram.

Läs mer om vår privatflytt och företagsflytt. Vi har även en smidig priskalkylator där du kan se vad det kommer att kosta just dig!

Transport

Det kräver såväl teknik som muskelstyrka, samarbete och ibland även hjälpmedel för att transportera ett helt bohag, med allt vad det innebär, från ett hem till ett annat. Vi är utbildade inom detta gebit och fixar din flytt i ett nafs. Vår flyttfirma hjälper också gärna till med saker som demontering och montering av otympliga/nya möbler.

Magasinering

Har du en del grejer som inte riktigt har någon nytta eller plats i ditt nya hem/dina nya lokaler så erbjuder vi möjlighet att magasinera dem i våra lagerlokaler i Arlöv. Vi erbjuder magasinering för korta perioder såväl som för obestämd tid. Hör av dig till oss om du vill ha detaljer och prisuppgift.

Flyttstädningen

Den tråkigaste biten av alla involverade i en flytt är utan tvekan flyttstädning, som även den kräver en del kunskap. När man väl har tömt sitt gamla hem så vill man inget annat än att fokusera på det nya. Det man vill minst av allt är att stanna kvar i det gamla för att städa. Ge dig själv vår flyttstädning i flyttpresent, det är du värd.