Om oss

Allt i en och samma flyttfirma


Anställda på flyttjänst i Lomma

Allt för flytten

Det finns många moment involverade i en flytt och hela processen från start till mål känns ofta lång och krokig. Om du anlitar en erfaren flyttfirma, som Malmö Flyttjänst, så blir vägen från start till mål obeskrivligt mycket smidigare.

Vi har flyttat hem och företag i åratal och använder oss av moderna hjälpmedel och transportfordon. Vi har solid utbildning och kompetens inom alla etapper i flytten från emballering och packning till hantering, montering, transport och städning. Vi är den enda flyttfirma du behöver.

Trygghet & ansvar

Vad är det allra viktigaste när man bedriver en flyttfirma? Att man har tillgång till starka ryggar och trygga hjälpmedel? Ja, visst är det viktigt, men det är ändå inte mycket värt om man inte har kompetens och trygghetsförsäkringar.

Malmö Flyttjänst AB är försäkrade inom Trygg Hansa. När vi får uppdraget att flytta dina saker så är de i trygga, starka händer från start till mål.

Nöjda kunder är det allra viktigaste

Vad som också är viktigt för oss - faktiskt viktigast av allt - är att våra kunder blir nöjda med vår insats. När vi anlitas för flytthjälp så ger vi alltid hundra procent av vårt engagemang vilket inkluderar kompetens, styrka, välvillighet och flexibilitet. Vi flyttar metodiskt och effektivt - och med ett leende på läpparna. Vi är inte nöjda med din flytt förrän du är tryggt och fint installerad i ditt nya hem/dina nya lokaler, med alla dina tillhörigheter intakta och smart placerade i varje rum.

Hör av dig till oss om du har några frågor!